Memira Eyecenter

Syn


Memira: Skandinaviens førende inden for synskirurgi

Hvert år beslutter mange danskere at gøre op med deres synsbesvær. I mange tilfælde er det Memira, der hjælper dem med at opnå et liv uden briller og kontaktlinser. De er nemlig Skandinaviens førende inden for synskirurgi.

Hvert år hjælper de mere end 10.000 personer med at slippe for briller og kontaktlinser. Oplever du briller eller kontaktlinser som værende et irritationsmoment i dagligdagen, er synskorrigerende behandling som Memira naturligvis værd at overveje.

Udfører flere former for synskorrigerende behandlinger

Hos Memira, der 14 klinikker fordelt i Danmark, udfører de flere former for synskorrigerende behandlinger. Hvilken af disse, der passer bedst til dig, afhænger af dine synsfejl. Derfor afgøres dette af en specialuddannet optiker i samråd med en specialiseret øjenlæge.

På hver og en af de 14 klinikker udfører de synskorrigerende behandlinger indenfor både øjenlaserkirurgi og intraokulær kirurgi (linseskift).

Ønsker du at vide, hvilken af disse, der kan hjælpe dig med dine synsfejl, bør du bestille tid til en forundersøgelse. Ved en sådan undersøgelse kortlægges dine synsfejl, ligesom det af en specialist vurderes, hvorvidt Memira kan hjælpe dig – og i så fald: hvordan.

Tiltales du af et liv uden briller og kontaktlinser?

Mange er ikke klar over det, men deres synsfejl kan udbedres med relativt simple indgreb. Efter et sådan indgreb, hvad enten det er et linseskift eller øjenlaseroperation, vil man sandsynligvis ikke længere have brug for briller eller kontaktlinser.

Lyder det tiltalende, bør du selvfølgelig ikke tøve med at gøre alvor af dine overvejelser. Hvert år er der mange danskere, der får forøget deres livskvalitet efter disse indgreb.

Synes du, at det hele lyder for godt til at være sandt, så lav en kop kaffe, sæt dig godt til rette, og læs en række kundeoplevelser hos Memira. Her fortæller kunder, hvordan alt fra FS-LASIK til linseudskiftning (RLE) har gjort deres hverdag bedre.

Erfarne kirurger med stor ekspertise

Det er ikke hvem som helst, der får lov til at udføre indgreb på dine øjne hos Memira. Derfor kan du forud, under og efter operationen være helt rolig, velvidende om, at det er erfarne og specialiserede kirurger, der varetager din operation.

Memiras kirurger har samlet foretaget mere end 400.000 øjenoperationer. Hvert år bliver dette antal øget med ca. 20.000. I og med, at der hvert år udføres et stort antal operationer hos Memira, sikres det også, at kirurgerne opererer kotinuerligt og derved opretholder sine færdigheder.

Derfor er der absolut ingen grund til bekymring.

Vis alle samarbejdspartnere