En klar vision – renhed og kvalitet

Der er efterhånden rigtig mange produkter på markedet, der indeholder cannabisolie. Hos Raworganics slår man et slag for at kunne tilbyde nogle af de reneste og bedste CBD-olier til det danske marked.

Det er den høje kvalitetskontrol, lige fra frøet lægges i jorden til produktet står på hylden, som især sikrer der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

Dette er noget de mange kunder sætter stor pris på, og har været med til at flytte virksomheden til en af de førende spillere herhjemme.

Et naturprodukt

Produktet er et naturprodukt og står det til indehaver og stifter Jesper Rasmussen, bør det være op til den enkelte forbruger at vurdere hvorvidt om man vil benytte sig af olien eller ikke.

Selv mener Raworganics at de har en kvalitet af den rene premium olie, som ikke kan findes overalt – det er et håndværk som er bygget på erfaring og know-how – og dermed også en mere effektiv effekt.

Selve produktionen er noget man gerne taler stolt om hos Raworganics, hvilket også man kan finde mere omkring på deres egen hjemmeside. Denne finder du øverst via linket, der står givet under virksomhedens informationer.

Den grønne omstilling

I organisationen går man langt for den grønne omstilling, hvilket også har resulteret i at Raworganics blandt andet har støttet et genopretningsprojekt af en regnskov i Sydamerika, samt sikrer at produktionsmetoden foregår CO2-neutralt.

Hvad effekten er af produktet, er noget den enkelte forbruger bør tage med egen læge, eller andet faglig evidens, som kan hjælpe en på vej. Dette er som sådan ikke anderledes, end hvis man efterspørg vitaminer og mineraler, her er det også essentielt at kende til effekten – og ikke mindst hvad man som enkeltindivid har behov for.

Vis alle samarbejdspartnere