Tandprotesehuset

Tænder


Sådan finder du en god tandlæge

Mange mennesker har en eller anden grad af frygt, når det kommer til tandlæger, men sådan behøver det ikke at være. De fleste tandlæger er, udover at være dygtige til deres job, gode til at gøre det til en rar og tryg oplevelse for dig som patient. Når du skal finde en tandlæge, så er det en god ting at bestille en tid til et helt almindeligt tjek, hvor man samtidige kan få en god snak med tandlægen om ens tandlægeskræk.
På den måde gør du tandlægen opmærksom på din frygt og giver vedkommende en chance for at tage sig godt af dig. I denne artikel får du 3 tips til hvordan du finder en god tandlæge.

Spørg dit netværk

Alle mennesker har brug for at gå til tandlægen, så det er derfor mere end sandsynligt, at nogle i dit netværk kender en tandlæge, som de har haft en rigtig god oplevelse med og derfor med glæde vil anbefale. For at være sikker på at få så mange anbefalinger som muligt, er det en god idé at forhøre dig både i dit tætte netværk og i dit udvidede netværk. Hvis du forhører dig blandt familie, venner, naboer og kollegaer, er det en rigtig god chance for at du finder den helt rigtige tandlæge for dig.

Søg på internettet

Den hurtigste måde at finde en tandtekniker på, er ved at søge på internettet. Alt efter hvilken type tandtekniker du leder efter og i hvilken by du søger, specificerer du det bare i din søgning. Det kan være du har brug for en tandtekniker der kan lave proteser. Hvis dette er tilfældet, søger du bare på ”tandprotese + navnet på din by” og så vil se en samlet liste over protesespecialister i din by. En specialist som Tandprotesehuset har 18 klinikker fordelt ud over hele landet, så der findes sandsynligvis en, tæt på dig.

Læs anmeldelser

Du kan også få meget ud af at læse anmeldelser på internettet. Her kan du læse om andre menneskers erfaringer med en specifik tandlæge eller med en bestemt klinik. Ved at læse disse anmeldelser kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvordan vedkommende er over for sine patienter og dermed, om det er en tandlæge der vil passe til dig og dit behov. Det er derfor vigtigt at du ikke bare vælger den første og den bedste tandlæge du kan finde, men i stedet tager dig tid til at finde den helt rigtige.

Vis alle samarbejdspartnere