Terranova Nutrition

Vitaminer og mineraler


Bliv gladere i hverdagen

Dette er sponsoreret indhold

Mange kæmper med at holde energien og humøret oppe i hverdagen og det kan derfor være svært at bevare positiviteten. Hvis du ønsker at blive gladere i hverdagen, kræver dette at du ændrer på visse ting. For at noget i dit liv kan forandre sig, bliver du nemlig oftest selv nødt til at gøre en aktiv indsats. Har du brug for tips og gode råd til hvordan du generelt bliver gladere i hverdagen, så følg denne guide og lad dig inspirere.

Spis sundere

For at kunne have et godt grundlag for den rette energi og trivsel i hverdagen, er en sund og varieret kost et godt sted at starte. Dette betyder også, at du skal sørge for at få de forskellige vitaminer, som din krop har brug for – dog altid i forbindelse med et måltid. De forskellige vitaminer findes i forskellige fødevarer og du bør derfor spise varieret, for at dække din krops behov. C-vitaminer er for eksempel vigtige for dit immunforsvar og derfor noget du skal have hver dag. Får du ikke nok C-vitamin kan du overveje et vitamin C tilskud, eller mangler du omvendt D-vitamin, kan du ligeledes overveje et tilskud til dette. Det kunne være fra Terranova, hvis unikke C vitamin tilskud giver den bedst tænkbare effekt. Den er nemlig skånsom for maven og indeholder adskillige bær af C vitamin, der sikrer at du får den mængde du har brug for. Det er måske også rart at vide, at alle kosttilskud fra Terranova er helt fri for tilsætningsstoffer, fyldstoffer, bindemidler, sødestoffer og konserveringsmidler.

Indtag solskinsvitaminet

Et andet vitamin der kan hjælpe med at løfte humøret – særligt her i de kolde vintermåneder – er D-vitamin. D-vitamin bidrager til vedligeholdelse af knogler, tænder og immunsystemet. D-vitaminet kendes også som solskinsvitaminet, fordi den primære kilde til vitaminet er sollys. Ellers så findes D-vitamin også i nogle animalske fødevarer, såsom æggeblommer, fed fisk, mælk og smør. Det findes ligeledes i nogle vegetabilske kilder, såsom champignon og planter, som netop har været eksponeret for solen under selve dyrkningen.

Ekstra pleje til huden

”E-vitamin som er en antioxidant medvirker til at beskytte dine celler mod oxidativ stress, og i sammenspil med blandt andet Vitamin C, udfører E-vitamin sin antioxidantfunktion i kroppen. E-vitamin kan både styrke dit immunforsvar og dine cellers funktioner, som er med til at holde din hud sund – og forebygge for tidlig ældning og er effektiv mod solskader i huden. Du finder derfor Vitamin E i anti-aging produkter såsom ansigtcremer, men også solcreme. Hos de fleste har ens hud også en indflydelse på humøret, og derfor kan det være en god idé at overveje at bruge hudplejeprodukter som indeholder E-vitamin. På den måde kan du undgå pigmentering af huden, rynker og mærke pletter på huden. Derudover tilfører du også din hud fugt, som beskytter cellemembranerne. ”

 

Vis alle samarbejdspartnere