Tildenlille

Børn

Dalbygade 40b, 2. sal, 6000 Kolding, Danmark

Tildenlille

Tildenlille er et dansk medie med fokus på gaveidéer, guides og tests inden for alt hvad der hører sig til i det skønne børneunivers. På baggrund af research og dygtige samarbejdspartnere, sikrer man opdateret og kvalificeret indhold.

Det kan være alt lige fra udarbejdelsen af en klapvogn test, til de visuelle og æstetiske overvejelser man har gjort sig i forbindelse med udarbejdelsen af siden. Det er essentielt at der er en rød tråd på hele siden, der sikrer at brugeroplevelsen bliver god, og giver brugeren lyst til at anvende siden igen.

Mor og fars guldklump

Det er svært at komme udenom, men dét at blive forældre er en ubeskrivelig og følelsesladet oplevelse. Ydermere er der et hav af forskellige ting som man skal have styr på inden den lille endelig kommer til verden. Det er netop her at mediet Tildenlille har en værdi – det kan både være for gæsten der skal inviteres til barsel og har brug for en barselsgave, eller til moren og faren der har behov for at finde det helt rette puslebord. Det er ofte nogle ting som kan være en jungle at navigere rundt i, men med brug af denne side gøres det hele lidt nemmere.

Vi er glade for at kunne være en samarbejdspartner hos Magasinethelse, da det er et medie vi nemt kan identificeres med.

Vis alle samarbejdspartnere