Topsund – Din sunde samvittighed

Information


Websitet Topsund

Topsund er et sundheds- og livsstilswebsite, der blev grundlagt i 2018. Siden lanceringen er der blevet udgivet mere end 150 dybdegående artikler udformet af dygtige skribenter og godkendt af sundhedsfagligt personale.

Bag Topsund findes et team af engagerede og passionerede ildsjæle, der alle har det tilfælles, at de har en passion for sundhed. Dette omfatter den indre sundhed, den ydre sundhed, den fysiske sundhed, den psykiske sundhed, menneskets sundhed og verdens sundhed.

Topsund aktuelt

Topsund er et aktuelt medie, som har placeret sig digitalt, hvor interessen blandt mediets læsere er opadgående.

Ambitionerne er bestemt ikke små, og dette vidner mediets synlighed også om. Siden 2018 har Topsund øget deres synlighed i markedet, der gør dem til et ambitiøst sundhedssite – både på den korte og lange bane.

Selv skriver Topsund:

”Vi er inde i en rivende udvikling, hvor alting går stærkt. Vores website har placeret sig som en sikker konkurrent, der har meget at byde på.”

Fremtidsplanerne for Topsund

Fremtidsplanerne er mange for Topsund, og med det konstant stigende fokus på sundhed, samt de mange muligheder, der løbende opstår ved online kommunikation, særligt dem, der produktivt er dukket op efter den globale pandemi, er mulighederne for fremtiden mange.

Topsund forventer en øget vækst, hvor flere besøgende når frem til websitet og finder inspiration og nysgerrighed på siden. Formålet er at lade websitet fungere som en stor spiller inden for sundhedsfagligt indhold, der er med til at give svar på de mange spørgsmål, de besøgende måtte forespørge.

Nye kanaler

Topsund forventer at anvende nye kanaler på en spændende måde. Dette skal øge inspirationen yderligere for mediet, samt gøre kommunikationen mere personlig, tryg og givende mellem afsender og læser.

Der vil i fremtiden være særligt fokus på at producere små videoer, hvor nogle af personerne bag Topsund vil fungere som frontpersoner. Dette har til formål at øge troværdigheden af informationerne på websitet samt at give de besøgende muligheden for et tilhørsforhold til frontpersonerne bag Topsund.

Videoerne har til formål at besvare eventuelle tvivlsspørgsmål omkring et produkt eller emne. Hensigten er at præsentere et produkt og skabe et overblik over, hvordan produktet ser ud, og hvordan det fungerer i praksis.

Grundige skribenter

Bag indholdet på Topsund er en række skribenter, der i et grundigt samspil er med til at udforme artiklerne. Artiklerne gennemgår en grundig udviklingsfase, hvor der først undersøges videnskabeligt og fagligt omkring et emne, og herefter udformes indhold og bud på relevante produkter. Skribenterne arbejder tæt sammen med det sundhedsfaglige personale, der i sidste ende godkender artiklerne for at sikre, at indholdet lever op til de standarder, Topsund ønsker at repræsentere.

Faglige personer bag

Under hver artikler kan du læse dig frem til, at artiklerne er gennemlæst og godkendt af en uddannet og faglig person.

Der er en fysioterapeut, ved navn Martin Hardin, som står inden for de artikler omhandlende kroppens fysisk og træning. Dertil Jacob Andersen, som er ernærings- og sundhedsspecialist, som har godkendt de artikler om mad, næring, og sundhedsfaglige emner. En sundsplejerske, som har læst og godkendt de artikler om kosttilskud, sygdomme, olier mm. Og sidst men ikke mindst, så er der Helene Rasmussen, som er psykolog og livsstilsekspert. Hun har sit område under hjemmet og mentale velvære.

Flere forskellige kategorier

På Topsund opdeles de mange artikler i forskellige kategorier for at skabe orden i indholdet. Formålet med de mange kategorier er, at gøre det lettere at navigere rundt på websitet samt at gøre det nemmere for den besøgende at finde frem til netop det, den besøgende leder efter.

Dertil er der underkategorier, som er mere specifik til den enkelte kategori. På den måde kan man nemt finde lige det emne man er interesseret i.

Kategorierne har også til formål at repræsentere indholdet i de mange forskellige sundhedskategorier, der kan være med til at inspirere til videre læsning for den besøgende.

Nogle får muligvis ledt tankerne hen på fysisk sundhed i form af en sund krop, mens en anden læser noget helt andet. På Topsund er sundhed meget mere end ét enkelt emne, hvilket afspejler sig i de mange forskellige kategorier, som styres via menu-baren øverst på siden.

Vis alle samarbejdspartnere