Vind effektiv smertelindring til muskler og led

Hver præmie indeholder:

1 x Biofrost Relief, 100 ml. tube
1 x Biofrost ActiveTM, 100 ml. tube
1 x Biofrost brochure.

Du kan glæde dig til hurtig smerte-lindring, hvis du bliver en af to -heldige vindere af de to produkter fra Biofrost – en ny produktserie på det danske marked.

Begge produkter er 100 pct. -vegansk og uden farve, parfume, hormoner og parabener.

Biofrost® ActiveTM er en smerte-lindrende gel, der giver hurtig og effektiv behandling med en dobbeltsidet kulde-/varmeeffekt. Kan bruges i forbindelse med muskelsmerter, ledsmerter, muskelrestitution, gentagende belastningsskader, forstrækninger, forstuvninger og andre sports-relaterede smerter. Kuldebegrænser hævelse, lindrer muskelspændinger og sikrer hurtigere restitution i forbindelse med skader og overanstrengte muskler. Kan med fordel benyttes før træning for at fremme bevægelighed.

Biofrost® Relief™, smertelindrende gel, er en hurtig og effektiv kuldebehandling i forbindelse med muskelsmerter, ledsmerter, muskelrestitution, gentagende belastningsskader, forstrækninger, forstuvninger og andre sportsrelaterede smerter. Kuldebegrænser hævelse, lindrer muskelspændinger og inflammation og sikrer hurtigere restitution i forbindelse med skader og overanstrengte muskler.  Kan med fordel benyttes efter træning for at lette eventuelle muskel- og ledsmerter.

Mere info: www.yourcare.dk

Samlet værdi ca. kr. 370,-

 

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.