Vind kvalitetscremer fra Dr. Warming

Hele seks Helse-læsere bliver de heldige vindere af et sæt med to cremer. 

Hvert sæt består af:
1 stk. 225ml Basiscreme
1 stk 40ml Critical Care

Dr. Warming Critical Care til intimbrug
 Dr. Warming Critical Care er en fedtcreme med 92% fedt, specielt udviklet til -intimbrug, bl.a. Lichen -Sclerosus. Cremen smelter umiddelbart efter påsmøring af tempereret hud, og er derfor både behagelig at -anvende samt let at fordele.
Critical Care egner sig også til strålebehandlet hud, som kan være meget sart.
Critical Care er dansk -udviklet og produceret -gennem mere end 20 år og indeholder kun fire ingredienser og indeholder hverken parabener, par-fume eller farvestoffer.

Dr. Warming Basis hjælper tør og sart hud
Basiscreme er en creme med et fedtindhold på 92%, som blandt andet anvendes til indfedtning af tør og sart hud. Den er et godt supplement ved aktiv hudbehandling med -lægemidler, er langvarigt -fugtighedsbevarende, og den efterlader huden blød, smidig og mindre sårbar.

Samlet værdi kr. 256,-

 

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.