Plantebaseret og farverig madglæde

Af: Helse-redaktionen

Foto: Fra bogen

Den nye kogebog, Mit glutenfrie plantekøkken, er til dig, der gerne vil spise mere plantebaseret og glutenfrit, og med 80 opskrifter er der masser at vælge imellem.

Bogen er spækket med grønne retter, der sprudler af farver, smag og velbehag. Dette gælder også, uanset om du er ny eller erfaren i et køkken. Bogen indeholder f.eks. forslag til spændende morgenmad, nemme madpakker, drikkevarer, lækre aftensmåltider samt lækre desserter, kager og andet bagværk.

Forfatteren Sofie Birkelyng-Larsen har en stærk passion for madlavning, og glæden ved at stå i et køkken afspejler sig også i hendes madblog, Sophieschoicest, hvor hun deler ud af sine plantebaseredee og glutenfrie opskrifter.

Her får du tre udvalgte opskrifter fra den nye kogebog.

Spinatlasagne med linser og sødkartoffel

Spinatlasagne med linser og sødkartoffel

Hummusplatte med grøntsager

Humusplatte med grøntsager

Hasselnøddekugler a la Ferrero Rocher

Hasselnøddekugler a la Ferrero Rocher