Problemer med tørre øjne eller øjne der løber i vand?

Løber dine øjne i vand, bare du går en tur i det fri? Eller måske føles dine øjne tørre og sandpapiragtige, selvom de ser helt normale ud? Tearsagain øjenspray reparerer øjets lipidlag og afhjælper problemerne.

Hos 8 ud af 10 skyldes øjentørhed og øjne, der løber i vand, at øjets yderste, fugtighedsbevarende lag (lipidlaget) er beskadiget, og at tårevæsken dermed fordamper.

Vidste du, at 80 % har brug for lipidspray, men kun 20 % i dag anvender en?

Hvis du oplever irritation, kløe, rødme, eller dine øjne løber i vand, kan det gøre en markant forskel at bruge Tearsagain, som reparerer det ødelagte lipidlag i øjet og således afhjælper problemerne.

Du får en helt unik øjenspray, der er let for alle at anvende.

 

4 fordele ved Tearsagain Sensitive

Reparerer lipidlaget i øjet
Sprayen ikke bare lindrer, men reparerer øjets ødelagte lipidlag. Når lipidlaget er repareret, holder det på fugten i øjet, så du ikke oplever tørre øjne eller øjne, der løber i vand.

Nem og enkel spray
Når man sprayer med Tearsagain lipidspray, blandes de tilførte lipider med tårefilmens egne lipider. Det sker ved øjenlågskanten. Når man derefter blinker, fordeles lipiderne på øjets yderside, og reparerer det ødelagte lipidlag. Herved forstærkes lipidlaget, og fordampningen reduceres.

Kan bruges med kontaktlinser
Du kan bruge Tearsagain med kontaktlinser og øjenmakeup. Sprayen kommer i en flaske med en vakuumpumpe, så du kan dele den med andre helt uden smitterisiko – og den kan ikke overdoseres. 6 måneders holdbarhed efter åbning.

Med B5-Vitamin
Tearsagain Sensitive er uden konserveringsmidler og med B5-Vitamin til at pleje øjenomgivelserne, hjælpe med at forbedre hudbarrieren og holde huden fugtet.

 

Læs mere om Tearsagain Sensitive her.