Som navnet rødbededronningen antyder, er der et næsten royalt udtryk over denne salat, der er både smuk, sund og smagfuld.
4 personer
Sennepsbagte mandler
Rødbededressing
Bring vandet til kogepunktet, til saltet er opløst, og lad det køle ned. Læg mandlerne i og lad dem trække i et par timer. Tag mandlerne op og vend dem i sennepspulveret.
Bag mandlerne i ovnen ved 150 grader i 15- 20 minutter. Lad dem køle helt af og drys lidt ekstra sennepspulver over. Tag halvdelen af mandlerne fra og gem dem til en anden salat.
Skræl rødbederne og lav strimler på en spiralizer. Du kan også rive dem på et rivejern eller lave julienne- strimler på et mandolinjern. Pil mandarinerne og skær dem i skiver som et hjul.
Rødbededressing
Rør wasabipasta sammen med citron, havsalt og peber. Rør dernæst olivenolien i og smag dressingen til. Den må godt være til den stærke side, da de søde rødbeder stjæler en del af smagen. Vend dressingen med rødbederne og lidt af mandarinerne og anret salaten. Pynt med de sidste mandariner, mandler og plukket bredbladet persille.