Opskriften på laksetatar med avocado fra bogen God fisk – Let at lave.
1 rødløg
2 avocadoer
2 spsk. citronsaft
salt og friskkværnet peber
200 g røget laks
2 håndfulde salat, f.eks.
feldsalat eller blandede spæde salater
Hak rødløget fint, og skær avocadokødet i små terninger. Vend avocado og løg i citronsaft, og krydr med salt og peber. Hak laksekødet ret fint med en kniv. Bland laksen med avocadoblandingen. Anret laksetataren midt på hver tallerken (form eventuelt tataren ved at trykke hver portion ned i en lille skål, og vend den ud). Læg lidt salat ved.
Server med ristet brød.
Om bogen:
God fisk – Let at lave er skrevet af Kirsten Høgh Fogt og Marianne Kastberg, som også står bag den gamle klassiker God mad – Let at lave. Bogen er udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof og koster kr. 249,95 i vejledende udsalg. |