DRESSING:
Pluk og skyl salaterne. Rens tomater, løg og peberfrugt og skær alt ud i den ønskede størrelse.
Kom æbleeddike, olivenolie, sennep, honning, salt og peber i en bøtte med låg og ryst, ryst, ryst. Sæt dressingen til side.
Varm en grillpande eller en grill op. Gnid tunen i lidt olie og grill bøfferne hårdt af på den ene side – så der kun lige kommer fine grillmærker på dem. Tag dem af varmen, når den lyse farve på kødet er ca. halvt oppe på bøffen. Krydr med salt og peber.
Grill også brødet ganske kort på begge sider.
Anret salaten nederst på hver tallerken med alt andet drysset ud over toppen; den grillede tun, tomat, løg, peberfrugt, kapers, ansjoser, halve æg og oliven. Pynt med kørvel.
Servér evt. dressingen ved siden af, så folk selv kan dossere. Så er det også nemmere at gemme evt. rester, da salaten så ikke falder sammen og bliver slatten. Spis det grillede brød til.
Fra bogen ‘To sider af samme smag’ af Jesper Vollmer.