Smæk på smag og madnydelse

Af: Helse-redaktionen

Foto: Fra bogen

Asiatisk mad er både sundt og velsmagende, når det er tilberedt rigtigt. Det kan kok, opskriftsudvikler og foodstylist Louisa Lorang, som står bag den nye kogebog, Asian Style – Små og store retter.

Louisa Lorang er en mester i at lave god, velsmagende mad til hele familien, og i den nye bog bliver det sprødt, krydret, snasket og virkelig lækkert, når hun laver små og store retter fra det asiatiske køkken. Alt sammen med en nem og velsmagende hverdag for øje.

– Jeg vil gerne have lidt smæk på smagen, lidt tempo på gryderne og masser af oplevelse, kærlighed og nydelse ind i hverdagen, fortæller Louisa Lorang.

Her får du tre udvalgte opskrifter, som du kan gå igang med.

Laap med sprød kål

Laap med sprød kål

Kødboller asian-style

Kødboller asian-style

Fishcakes

Fishcakes

Om bogen:

Titel: Asian style – Små og store retter

Forfatter: Louisa Lorang

Omfang: 176 sider

Pris: 249,95 kr.

Udgivelse: 23. august 2021

Forlag: Lindhardt og Ringhof.