600 g torskefilet
3 spsk smør
Havsalt og friskkværnet peber
Saft af 1 citron
1 dl skyr
1 spsk mayonnaise
2 spsk tomatpure
1 fed fintrevet hvidløg
1-2 spsk lys eddike
2 store, finthakkede tomater
1 tsk sukker
1 spsk sød paprika
Cayennepeber eller chiliflager efter smag
Havsalt og friskkværnet peber
Kødet af 2 mangoer i små stykker
1 lille finthakket rødløg
1 finthakket æble
1 stor finthakket gulerod
1 spsk akaciehonning
Saft af 1/2 citron
Kogte eller ovnstegte kartofler eller fuldkornsris
Steg fisken i smør og krydr med salt og peber. Dryp med citron efter stegning. Rør alle ingredienserne til dippen sammen og smag til. Vend alle ingredienser til salaten sammen og smag til.
Brug også gerne fede fisk til denne opskrift. Salaten og dippen kan også bruges til fjerkræ og kød.