Spicy kyllingespyd med thaipesto

Marie Steenberger og kok, Martin Haugaard fra Simply Cooking giver her opskriften på ‘Spicy kyllingespyd med thaipesto’ et lækkert alternativ til den fede junkfood.

4 personer

Ingredienser:

2 stk. kyllingebryst

6 grillspyd (kan fås i de fleste supermarkeder)

Sauce:

½ bdt. koriander
½ fed hvidløg
½ bdt. thai basilikum
2 spsk. græskarkerner
2 spsk. olivenolie
1 dl. vand
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Lav først saucen ved at blende alle ingredienser med en stavblender eller foodprocessor. Smag til med salt og peber.
  2. Skær kyllingefileten i 6 dele, og sæt dem på grillspyd.
  3. Kom marinade om kyllingespyddene, og lad dem marinere i 30 min. eller mere. Sæt dem herefter i en varm ovn i ca. 15 min., indtil kyllingen er mør ved 180 grader.

Servér som snack, til frokosten eller på en lille grøn salat.