Strawberry Cheesecake Pops

Af: Caroline Fibæk og Caroline Cia Bruun, Green Goddess

Foto: Cophia Nirrvana Blake Birkedal

En perfekt blanding af kage og is til de dage, hvor du ikke kan bestemme dig for, hvad du har mest lyst til.

6 ispinde

Det skal du bruge:

UDSTYR: Blender, ispindeform og ispinde

JORDBÆRCREME:

  • 5 dl jordbær (frosne eller friske)
  • 2 bananer
  • 2 tsk rødbedekrystaller
  • Evt. 1 spsk birkesød, honning eller kokossukker

CHEESECAKE-LAG

  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk honning
  • Vaniljekorn fra en halv stang vanilje 2 tsk citronsaft
  • 1 knsp god salt

KIKSE-BUND

  • 5 valgfrie kiks
  • 1 spsk smør eller kokosolie

 

Sådan gør du:

Blend jordbær, bananer, rødbedekrystaller og evt. honning eller lignende. Fordel jordbærmassen i isformene.
Rør kokosmælk, vanilje, citronsaft og salt godt sammen.
Fordel ’cheese-cremen’ i isformene ovenpå laget af jordbær.
Knus kiksene og smelt smøret (eller kokosolien).
Fordel ’crumble-bunden’øverst i isformene og stik ispindene i.

Frys i minimum 5 timer.

Fra bogen ‘N’ice Cream’ af Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun, Greengoddess.dk