Sund mave med fermentering

Af: Søren Ejlersen. m.fl.

Foto: Aarstiderne

Julen er overstået med alle dens fristelser af fed og tung mad. Gå det nye år i møde med en genopdaget sund og smagfuld måde at lave mad på.

Fermenteret mad gør dit tarmsystem sundt samtidig med, at du glæder dine smagsløg. Vi bringer her tre udvalgte opskrifter fra den nye bog, Fermentering, som blandt andre Søren Ejlersen fra Aarstiderne står bag.

Tre lækre opskrifter til fermentering af mad:

 

Asparges med citron

Kinaradise-Kimchi

Rabarber med chili

 

Kost

30. juli 2019

Migrænen kan ligge på din tallerken

Vidste du, at røget fisk og nødder kan give migræne? Og, at der er en...

vis mere

Lyt til podcast

25. juli 2019

Urter og skaldyr samlet i naturen: Vild mad i køkkenet

Urtesamler og tv-vært Thomas Laursen, der lever af at fortælle om...

vis mere

Lyt til podcast

12. juli 2019

Tarmsundhed: Få din flora til at blomstre!

En sund tarmflora kommer ikke helt af sig selv – og dog! For allerede fra...

vis mere

Lyt til podcast

10. juli 2019

I tarmen opfanges et vigtigt vitamin …

Danske forskere har nu for første gang set B12-vitaminet blive optaget. I...

vis mere

Lyt til podcast

3. juli 2019

Er din mave sur på dig?

Grill-sæsonen er også sæsonen med risiko for sur mave og halsbrand. Du...

vis mere

Lyt til podcast