Sund wrap med laks, spinat og mandelpesto

Marie Steenberger og kok, Martin Haugaard fra Simply Cooking giver her opskriften på ‘Sund wrap med laks, spinat og mandelpesto’ et lækkert alternativ til den fede junkfood.

4 personer

Ingredienser:

4 stk. tortilla wraps
200 g. laks
200 g. frisk spinat
½ citronolivenolie

Mandelsauce:

200 g. mandler
1 fed hvidløg
1 spsk. eddike
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Tænd for ovnen på 180 grader.
  2. Befri laksen for ben, og steg den i ovnen i 10 min i et ildfast fad. Drys med salt og peber.
  3. Skyl spinaten godt, og skær den i lange strimler. Steg den let på en pande i 2 min., til spinaten falder sammen.
  4. Mandelsaucen blendes, og smages til med salt og peber og citronsaft.

Anretning:

Kom wraps i ovnen i 2 min., tag dem ud, og skær laksen i aflange strimler. Smør mandelsauce på wraps, derefter spinatstykker og laks. Krydr med salt og peber.

TIP:
Du kan også bruge en anden fisk – for eksempel torsk. Ellers kan du prøve med kylling eller kalkun.