Thailandske fiskefrikadeller

Af: Ubberup Højskole

Foto: Momo Friis

Normalt er fiskefrikadeller en lidt anonym spise, der kræver remoulade. Med disse thailandske af slagsen er der skruet op for smagen.

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 600 g hakket fisk (torsk eller anden hvid fisk)
  • 2 spsk. koriander, hakket
  • 1 tsk. rød karrypasta
  • 50 g bønner, fintsnittede
  • 50 g forårsløg, i tynde ringe
  • 1 spsk. maizena
  • 1 æg
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  • Rør det hakkede fiskekød sammen med alle ingredienserne.
  • Smag til med salt og peber, steg evt. en lille smagsprøve på panden.
  • Steg fiskefrikadellerne ca. 8-10 min. på hver side.

TIP:
Hvis du ikke kan få friske bønner, kan du bruge frosne bønner.

Fra ‘Kogebogen 4’ udgivet af Livsstilshøjskolen Ubberup.