Normalt er fiskefrikadeller en lidt anonym spise, der kræver remoulade. Med disse thailandske af slagsen er der skruet op for smagen.
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 600 g hakket fisk (torsk eller anden hvid fisk)
- 2 spsk. koriander, hakket
- 1 tsk. rød karrypasta
- 50 g bønner, fintsnittede
- 50 g forårsløg, i tynde ringe
- 1 spsk. maizena
- 1 æg
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Rør det hakkede fiskekød sammen med alle ingredienserne.
- Smag til med salt og peber, steg evt. en lille smagsprøve på panden.
- Steg fiskefrikadellerne ca. 8-10 min. på hver side.
TIP:
Hvis du ikke kan få friske bønner, kan du bruge frosne bønner.
Fra ‘Kogebogen 4’ udgivet af Livsstilshøjskolen Ubberup.