4 personer
5 tomater
1 fennikel
1 dåse kokosmælk
(ca. 4 dl)
2 dl vand
1 stilk citrongræs
2 kefirlimeblade
2 stk. kyllingebryst uden skind
1 lime
2 tsk rød thaikarrypasta
Lidt groft salt.
Drys
2 håndfulde friske thaibasilikumblade
1 håndfuld frisk koriander
Tilbehør
Rejechips
Vask og skær tomater og fennikel i små stykker.
Kog kokosmælk, tomater, fennikel og vand sammen med citrongræs og kefirlimeblade
i et par minutter.
Tilsæt kylling og kog videre ved svag varme i ca. 15 minutter. Sluk for blusset og lad kyllingekødet trække i 10 minutter under
låg. Tag kyllingekødet op. Del det i mindre
stykker med to gafler.
Skær en lime over og pres saften af den.
Smag suppen til med karrypasta, salt og limesaft.
Tilsæt kyllingekødet til den varme suppe.
Skyl krydderurterne i koldt vand. Lad dem
dryppe af og hak dem groft.
Servér suppen rygende varm med friske krydderurter og rejechips.
Fra bogen “Street Food derhjemme” af Katrine Klinken