Alle udgivelser

Helse møder Johanne Louise Schmidt

Lær den populære skuespiller og kunster bedre at kende. I tv-serier, på teatret og på film har Johanne Louise Schmidt gjort en stor forskel. Vi taler med hende om livsplaner efter at være blevet mor - om at slippe kontrollen og bare være - og ikke mindst om at have modet til at turde at springe ud i noget nyt. Det har hun netop gjort ved at slippe sit faste job på Det Kongelige Teater for at blive selvstændig.

TEMA: TANDSUNDHED

Vi ser igen på danskernes mundhygiejne og på, hvor vigtig den er at have styr på livet igennem. For glemmer vi vores tænder, er der meget stor risiko for at tiltrække en række alvorlige sygdomme. Derfor er det vigtigt, at vi også får de bedste muligheder for tandpleje, når vi er skrøbelige og svage og overladt til andre - f.eks. når vi er indlagt på sygehus eller bor på et plejehjem.

FOKUS: IMMUNFORSVAR

Hvordan står det til med vores krops soldater, vores immunforsvar? Vi ser bl.a. på, om vores immunsystem er påvirket efter år med Covid-19 og massevaccinationer. Vi kommer også ind på risikoen for at gøre vores immunsystem dovent.