To sider af samme smag

Af: Jesper Vollmer

Foto: Colombus Leth

Hverdagsmad behøver ikke at være kedelig, og gæstemad behøver ikke at være dyr. Ud af den nøjagtig samme bunke gode, sunde råvarer kan du få både et lækkert hverdagsmåltid og moderne gæstemad med wauw-faktor.

Det eneste, det kræver, er, at du tænker lidt ud af boksen. Det har kokken Jesper Vollmer, der netop nu er aktuel på tv, gjort, og det er der kommet en utraditionel og inspirerende kogebog ud af. Her har du mulighed for at prøve udvalgte forårsopskrifter.

 

Opskrifter:

Bruschetta med asparges og ramsløg

Ramsløgshappere med comté

Salad Nicoise med rød peber og friterede løgringe

Salad Nicoise med grillet tun

 


 

Om bogen To sider af samme smag

Forfatter: Jesper Vollmer

264 sider

Vejl. pris: Kr. 300

Politikens Forlag