20. december 2020

C-vitamin kan styrke knoglemuskulaturen

Ny britisk forskning tyder på, at C-vitamin kan være med til at styrke knoglemuskulaturen hos mennesker over 50 år. Tab af knoglemuskulatur er ...
...
11. december 2020

Styrk dit immunforsvar

– Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar? Det spørgsmål fik læge Pia Norup og cand. scient i klinisk ernæring, Tine ...
...
22. november 2020

Håb for bedre behandling for patienter med sklerose

Forskerne kæmper for at finde metoder til at kunne diagnosticere patienter med multipel sklerose tidligere, og et nyt forsøg viser lovende takter. Samtidig ...
...
12. november 2020

Lav din egen streetfood

At gå på streetfoodmarkeder og vælge ud fra et væld af spændende mad fra hele verden er noget, som mange af os er ...
...
23. oktober 2020

Spis antiinflammatorisk kost og bevæg dig

Gigt er smertefuld og kan gøre selv den mindste bevægelse besværlig. Men selvom en omlægning af kosten og livsstilen ikke kan helbrede gigtsygdomme, så ...
...
10. oktober 2020

Grønt er godt, men vær opmærksom på manglerne

Flere og flere spiser vegetarisk og vegansk. Det kan der være mange grunde til. Klima, dyrevelfærd, sundhed. Men skærer man kød og animalske ...
...
08. oktober 2020

Grønt med lækkerhed og velsmag

Det kan være noget af en kamp at få spist de anbefalede daglige mængder af grøntsager. Men med den nye bog, Grønt med ...
...
23. august 2020

Kollagen: Guldet, der næsten gik i glemmebogen

Helt naturlig mad med et højt indhold af proteinet, kollagen, kan hjælpe dig mod en række af de gener, der melder sig med ...
...
05. august 2020

Ny undersøgelse: Mange læger reagerer ikke på livsfarlige vægttab

Mange kræft- og KOL-patienter taber sig i deres sygdomsforløb. Men på trods af, at selv små vægttab kan have fatale konsekvenser for alvorligt ...
...
13. juli 2020

Knust eskimo med solbær og chokolade

Princippet er selvfølgelig tyvstålet fra Friskos industriklassiker ”Kæmpe Eskimo”, men hold da op, hvor kombinationen holder i al sin enkelhed – solbærsyltetøj, vaniljeis ...
...
05. juli 2020

Bagt rødbede med gedeost, sprød boghvede og purløgsvinaigrette

Bagte rødbeder er én af de bedste måder at tilberede rødbeder på og samtidig bevare den fulde rødbedesmag. Kombinationen af rødbede og gedeost ...
...
30. juni 2020

Inspiration til grøn aftensmad

Savner du overskuelige metoder og opskrifter til en mere grøn hverdag? Så kommer kok, restauratør og tv-vært Adam Aamann dig til hjælp med ...
...
25. juni 2020

Toast med salater vendt i tykmælksmayo

En slags ”grøntsagernes rejemad”, en forret med alle de skønne skud og små grøntsager, som foråret byder på.
...
09. juni 2020

Stærk, let og mæt fra Anne Hjernøe

Ny bog fra Anne Hjernøe sætter fokus på sundhed, styrke og vægttab, der holder.
...
05. maj 2020

Opskrift på lækker spicy minestrone

Minestrone er en klassisk vegetarisk suppe, hvor du kan bruge sæsonens grøntsager eller dem, du lige har på køl. Det er en grov ...
...
29. april 2020

Spinatpandekager med butter bean-hummus og syltede rødløg

Skøn opskrift på grønne fuldkornspandekager med en sprød salat, butter bean-hummus med paprika og syltede rødløg. Ikke nok med at retten er virkelig ...
...
Se flere nyheder