Urter og skaldyr samlet i naturen: Vild mad i køkkenet

Af: Helse-redaktionen

Foto: Hans-Henrik Hoeg

Urtesamler og tv-vært Thomas Laursen, der lever af at fortælle om naturens vilde planter, giver i sin nye bog ‘Vild Mad i Køkkenet’ konkrete ideer til, hvordan du selv kan bruge f.eks. urter og alt det andet, du kan samle i naturen, i din daglige madlavning året rundt.

Bogen er inddelt i otte sæsoner, og Thomas Laursen fortæller om de planter og urter, du kan plukke i hver enkelt sæson, og hvordan de kan tilberedes i maden eller konserveres til senere brug.

Bogen byder også på et væld af delikate opskrifter. Her får du tre af dem fra sjette sæson – juni/juli. Så det er bare ud og samle og prøve!

Opskrifter:

Urtebuket med reduktion af krabbebisque i salatblade

Østers med roseneddike, salturt og strandasters

Krabbeomelet med strandmælde og fermenteret tomat

 


 

Fakta om bogen:

Titel: Vild Mad i Køkkenet.

Udgivelse: 16. april 2019

Omfang: 254 sider

Vejl. pris: 300 kr.

Forlag: Politikens Forlag.