Urtesamler og tv-vært Thomas Laursen, der lever af at fortælle om naturens vilde planter, giver i sin nye bog ‘Vild Mad i Køkkenet’ konkrete ideer til, hvordan du selv kan bruge f.eks. urter og alt det andet, du kan samle i naturen, i din daglige madlavning året rundt.
Bogen er inddelt i otte sæsoner, og Thomas Laursen fortæller om de planter og urter, du kan plukke i hver enkelt sæson, og hvordan de kan tilberedes i maden eller konserveres til senere brug.
Bogen byder også på et væld af delikate opskrifter. Her får du tre af dem fra sjette sæson – juni/juli. Så det er bare ud og samle og prøve!
Urtebuket med reduktion af krabbebisque i salatblade
Østers med roseneddike, salturt og strandasters
Krabbeomelet med strandmælde og fermenteret tomat
Titel: Vild Mad i Køkkenet.
Udgivelse: 16. april 2019
Omfang: 254 sider
Vejl. pris: 300 kr.
Forlag: Politikens Forlag.