Bliv klog på hjertesygdomme

Tre specifikke forløb. Til borgeren, lægen eller sundhedspersonalet. Vælg det, der passer lige netop til dig. Klik ind for at tilmelde dig webinarerne herunder.

cirkel invitation webinar

 


FOR BORGERE – Kend de vigtigste symptomer på hjertesygdom

Halvdelen af os kan forvente at få en hjertesygdom, efter vi har rundet 55 år, og hjertesygdom er en af de hyppigste dødsårsager i Danmark. Vær med på magasinet Helses webinar, hvor du får viden om de mest almindelige hjertesygdomme og de symptomer, du skal være opmærksom på.

Dato: 25. maj 2021
Tid: 15.00-15.30
Sted: Online

Se svar på ekstra spørgsmål her

Hent kort opsummering til deling på sociale medier her (inkl. undertekster) 

 


FOR SUNDHEDSPERSONALE – Vær med til at opdage hjertesygdom hos ældre mennesker

Hjertesygdom er blandt de hyppigste årsager til dødsfald, men fordi symptomerne ofte kan forveksles med almindelige alderdomstegn, er det ikke sikkert, at de ældre borgere ved, at de bør søge læge.
Oplever du forandringer hos de ældre mennesker, du møder, eller fortæller de dig om fysiske begrænsninger, de oplever, kan det være tegn på hjertesygdom. Du kan gøre en stor forskel ved at opfordre den ældre til at kontakte sin læge for at blive undersøgt.
Ifølge Sundhedsstyrelsen får halvdelen af danskerne over 55 år på et tidspunkt en hjertesygdom, og færre end hver fjerde dansker over 60 år får regelmæssigt tjekket hjertet hos lægen. Under COVID-19 er mange – særligt ældre mennesker – blevet ekstra tilbageholdende med at søge læge, og det betyder, at mange kan gå rundt med en hjertesygdom uden at vide det.

Dato: 25. maj 2021
Tid: Kl. 16.00-16.30
Sted: Online


FOR LÆGER – Få viden om behandling af patienter med aortaklapsygdom

Flere end 100.000 danskere skønnes at have en hjerteklapsygdom, og som praktiserende læge spiller du en vigtig rolle for at sende patienter til videre udredning ved mistanke om hjerteklapsygdom. På magasinet Helses webinar får du viden om, hvilke patientgrupper og symptomer du skal være særligt opmærksom på, og du kan høre om den nyeste og avancerede behandling af aortahjerteklapsygdom.

Dato: 25. maj 2021
Tid: Kl. 17.00-17.30
Sted: Online