Wrap med oksekød

Her finder du opksiften på gode oksekødswraps.

Det skal du bruge:

Personer: 4

400 gram SMAGFULD hakket oksekød 3-7%

100 gram skinke i strimler (½ pakke)

1 løg

1 gulerod

2 fed hvidløg

2 spsk. olie

1 spsk. paprika

1 spsk. tomatpure

1 dl ketchup

1 tsk. salt

8-10 drej på peberkværnen

1 spsk. sennep

1 dåse hakkede tomater

Fyld og wraps:

1 bæger cremefraiche

½ icebergsalat

3-4 store tomater

2-3 gulerødder

1 dåse majs

1-2 pakker tortilla wraps (8 wraps i alt)

Sådan gør du:

Kødsovs:

Tænd ovnen på 200 grader og tag risten ud af ovnen. Skræl guleroden og pil løget og hvidløget. Riv løg, hvidløg samt gulerod på et rivejern og kom det i en skål. Tag en gryde, hæld olien i og varm den op på højeste blus. Skær skinken i lange tynde strimler. Svits det hakkede oksekød sammen med skinkestrimlerne. Hæld de revne grøntsager ned til oksekødet og rør det sammen. Skru ned til middelvarme. Tilsæt herefter paprika, tomatpure, ketchup, sennep samt salt og peber. Lad det simre i 5 minutter, mens der røres i gryden. Tilsæt de hakkede tomater og lad kødsaucen simre ved middelvarme i 5-10 min. Rør jævnligt i gryden undervejs. Er der meget væske i kødsaucen, skal den simre et par minutter mere. Sluk for blusset, men lad kødsovsen stå i gryden.

Fyld og wraps:

Hæld cremefraiche i en skål. Skær icebergsalat i strimler og kom det i en skål. Skær tomaterne i både og kom dem i en skål. Riv gulerødderne på et rivejern og kom det i en skål. Åben dåsen med majs, hæld vandet fra og hæld majsen i en skål. Læg wrapsene i en bunke og læg dem på risten. Sæt risten i ovnen 2-3 minutter, tag dem ud og læg dem på en tallerken. Servér straks den varme kødsovs, de lune wraps, cremefraiche samt alt fyldet.

Find flere opskrifter til børn og barnlige sjæle på rema1000.dk eller voresmad.dk