Hudkræftklinikken

Behandling


Pas på dig selv – pas på dit helbred

Sundhed og helbred er bredt diskuteret, og der er utroligt mange reelle fakta ude på nettet. Dog bliver meget af denne fakta væk imellem alle de tips og tricks, der blot skal sælge dig et eller andet produkt, og derfor kan det hurtigt blive svært at navigere rundt i, hvordan du lever sundest, passer på dig selv og passer på dit helbred.

Hvis du gerne vil leve en sundere livsstil, så er du dog kommet til det rette sted. Her får du nemlig nogle hurtige tips og tricks til, hvordan du kan holde dig sund udefra og ind.

Pas på din hud

Der er mange, der overser deres hud som helhed. Men faktisk er det kroppens største organ, og derfor er det jo selvfølgelig en stor skam. Og en særligt stor skam bliver det, hvis du skulle gå hen og udvikle hudkræft. Inden uheldet er ude, så kan du dog gøre nogle ting, der beskytter dig mod sygdommen.

Det inkluderer at opholde dig i skyggen, når solen står på sit højeste og skarpeste. At bruge en SPF-solcreme, som du smører på hver anden time og efter svømning er også en god idé. Lad derudover være med at bruge solarier, for her er UV strålerne enormt kraftige og går ind og skader huden, selvom det giver en fin gylden farven.

Hvis du vil vide mere, så kan du også besøge Hudkræft Klinikken – de kan fortælle dig alt det, du skal vide, så din hud holder sig sund, frisk og ung af udseende.

Pas på dit indre

Foruden at passe på kroppens ydre, så er det også enormt vigtigt at passe på kroppens indre. Og selvom du måske synes, at det efterhånden er træls at høre på, så er det altså igennem en sund livsstil, du bedst opnår dette.

Dog behøver en sund livsstil overhovedet ikke at være så kompliceret at bygge op, som du måske lige går og frygter – og den behøver bestemt ikke at tage fra din livsglæde. Hvis blot du gør det på den rigtige måde, så vil du i løbet af ingen tid leve en sund livsstil helt uden, at du så forandringen komme.

Det handler blot om at lave en gradvis udvikling. Det vil sige, at du tager den sunde livsstil én vane ad gangen. Hvis du tager dem alle på én gang, så vil det nemlig være for overvældende, og du vil hurtigt vende tilbage til dine gamle og velkendte vaner, der måske ikke bidrager alverden til dit helbred.

Start for eksempel med at implementere fysisk aktivitet. Det kan være én gang om ugen eller det kan være flere gange om ugen. Vælg en sport, du er glad for at gå til, og som du reelt nyder, ellers kan det hurtigt gå ud over livsglæden. Og så kan du altid tilføje en sund spisevane efterfølgende, der eventuelt går i forlængelse af sporten.

 

 

Vis alle samarbejdspartnere