23. august 2018

Blomkålsvafler med salat og tun

Blomkålsvafler er en let og lækker måde at få flere grøntsager ind i sin kost.
08. oktober 2020

Skorzonerrødder i rødvin med brændt porre, champignon og cremet kalvebrissel

I denne ret har kødet og grøntsagerne byttet om på deres traditionelle pladser. De sprøde skorzonerrødder danner en teksturmæssig kontrast til de bløde, ...
...
08. oktober 2020

Grønt i koji med strandurter, kampotpebersauce og hornfisk

Grøntsagerne tilberedt koldt i koji bevarer deres sprødhed, og fermenteringen tilfører sødme og umami, som lægger afstand til både broccoliens og radisernes naturlige ...
...
08. oktober 2020

Brændte, nye løg og hvide asparges med rygeostsmør

Denne ret er især en rigtig forårsret, så glæd dig til at opleve, hvordan den brændte smag passer godt til de fine hvide ...
...
27. august 2020

Chokochiagrød

Sød, nem og lækker morgenmad eller mellemmåltid. Prøv denne chiagrød fra bogen “Collagen stærk, sund og smertefri”.
...
26. august 2020

Limemarinerede lammeribben med kålsalat

Det er i ben-mad at kollagen findes. Derfor kan retter som lammeribben komme på menuen, når hud og bindevæv skal tilgodeses.
...
25. august 2020

Fish cakes med aspargessalat

Fisk er sundt. Og med disse fish cakes kan fisk komme på menuen med både sunde grøntsager og lækker smag.
...
13. juli 2020

Knust eskimo med solbær og chokolade

Princippet er selvfølgelig tyvstålet fra Friskos industriklassiker ”Kæmpe Eskimo”, men hold da op, hvor kombinationen holder i al sin enkelhed – solbærsyltetøj, vaniljeis ...
...
05. juli 2020

Bagt rødbede med gedeost, sprød boghvede og purløgsvinaigrette

Bagte rødbeder er én af de bedste måder at tilberede rødbeder på og samtidig bevare den fulde rødbedesmag. Kombinationen af rødbede og gedeost ...
...
25. juni 2020

Toast med salater vendt i tykmælksmayo

En slags ”grøntsagernes rejemad”, en forret med alle de skønne skud og små grøntsager, som foråret byder på.
...
11. juni 2020

Æggemuffins med ærter og spinat

Disse æggemuffins er skønne til morgenmad, men også gode til dagens andre måltider, eller når du er på farten.
...
02. juni 2020

Kylling i karry med blomkålsris

En klassiker, men i en lettere og sundere udgave. Prøv Anne Hjernøes kylling i karry med blomkålsris – masser af smag og mæthed.
...
21. maj 2020

Squashfritters med rodfrugtrundeller og hummus

Skal det være kødfri dag? Så prøv disse squashfritters med rodfrugtrundeller fra Anne Hjernøes kogebog.
...
05. maj 2020

Opskrift på lækker spicy minestrone

Minestrone er en klassisk vegetarisk suppe, hvor du kan bruge sæsonens grøntsager eller dem, du lige har på køl. Det er en grov ...
...
29. april 2020

Spinatpandekager med butter bean-hummus og syltede rødløg

Skøn opskrift på grønne fuldkornspandekager med en sprød salat, butter bean-hummus med paprika og syltede rødløg. Ikke nok med at retten er virkelig ...
...
10. april 2020

Syvsover-grød

Syvsover-grød er til børn, der har svært ved at finde ro og falde i søvn. Et let og søvndyssende måltid, som sikrer en ...
...
04. april 2020

Nul-snot-te

Te er et dejligt supplement til at drikke rent vand, og mange børn kan godt lide te. Denne te smager skønt af lakrids. ...
...
Se flere nyheder