23. august 2018

Blomkålsvafler med salat og tun

Blomkålsvafler er en let og lækker måde at få flere grøntsager ind i sin kost.
11. december 2020

Antiinflammatorisk powerkage

Prøv denne lækre immunstyrkende powerkage. Kagen kan også skæres i stykker som en slags energibarer.
...
11. december 2020

Nødde-svampe-leverpaté

Lever hører til i superligaen inden for de immunstyrkende råvarer, og selv leverskeptikere vil elske en paté som denne, der smager af alt ...
...
11. december 2020

Gul immunfiskesuppe

Denne velsmagende fiskesuppe er perfekt til årstiden, og hjælper derudover med at holde immunforsvaret i top. Den er fyldt med gode krydderier som ...
...
13. november 2020

Kålwrap med chilikrydret tofu

Prøv disse lækre kålwraps, som får den hyggelige stemning af streetfood hjem i dit eget køkken. Desuden kommer alt i denne ret kommer ...
...
13. november 2020

Thaisuppe med kokosmælk og kylling

Tag stemningen med hjem og nyd duften af thaisuppe i dit eget køkken. Med denne opskrift kan du lave din egen streetfood, hvor ...
...
08. oktober 2020

Skorzonerrødder i rødvin med brændt porre, champignon og cremet kalvebrissel

I denne ret har kødet og grøntsagerne byttet om på deres traditionelle pladser. De sprøde skorzonerrødder danner en teksturmæssig kontrast til de bløde, ...
...
08. oktober 2020

Grønt i koji med strandurter, kampotpebersauce og hornfisk

Grøntsagerne tilberedt koldt i koji bevarer deres sprødhed, og fermenteringen tilfører sødme og umami, som lægger afstand til både broccoliens og radisernes naturlige ...
...
08. oktober 2020

Brændte, nye løg og hvide asparges med rygeostsmør

Denne ret er især en rigtig forårsret, så glæd dig til at opleve, hvordan den brændte smag passer godt til de fine hvide ...
...
27. august 2020

Chokochiagrød

Sød, nem og lækker morgenmad eller mellemmåltid. Prøv denne chiagrød fra bogen “Collagen stærk, sund og smertefri”.
...
26. august 2020

Limemarinerede lammeribben med kålsalat

Det er i ben-mad at kollagen findes. Derfor kan retter som lammeribben komme på menuen, når hud og bindevæv skal tilgodeses.
...
25. august 2020

Fish cakes med aspargessalat

Fisk er sundt. Og med disse fish cakes kan fisk komme på menuen med både sunde grøntsager og lækker smag.
...
13. juli 2020

Knust eskimo med solbær og chokolade

Princippet er selvfølgelig tyvstålet fra Friskos industriklassiker ”Kæmpe Eskimo”, men hold da op, hvor kombinationen holder i al sin enkelhed – solbærsyltetøj, vaniljeis ...
...
05. juli 2020

Bagt rødbede med gedeost, sprød boghvede og purløgsvinaigrette

Bagte rødbeder er én af de bedste måder at tilberede rødbeder på og samtidig bevare den fulde rødbedesmag. Kombinationen af rødbede og gedeost ...
...
25. juni 2020

Toast med salater vendt i tykmælksmayo

En slags ”grøntsagernes rejemad”, en forret med alle de skønne skud og små grøntsager, som foråret byder på.
...
11. juni 2020

Æggemuffins med ærter og spinat

Disse æggemuffins er skønne til morgenmad, men også gode til dagens andre måltider, eller når du er på farten.
...
02. juni 2020

Kylling i karry med blomkålsris

En klassiker, men i en lettere og sundere udgave. Prøv Anne Hjernøes kylling i karry med blomkålsris – masser af smag og mæthed.
...
Se flere nyheder