3 måder du kan pleje dit skæg

 

Det er ikke alle mænd der er så heldige, at de kan gro et prægtigt skæg. Hvis du er en af de heldige, så kan det være du har undret dig over hvordan man holder sit skæg pænt, når man lader det gro til længere længder. I dette indlæg kommer vi ind på skægpleje, så du kan få et flot og overdådigt skæg med 3 simple tips.

Vask dit skæg

Man skulle tro det er en selvfølge, men det er det desværre ikke. Hvis du gror et stort skæg, så skal du som hvis det var hår sørge for at vaske det. Til at vaske skæg kan du købe skægshampoo, som er lavet specifikt til at vaske skæg. Denne type shampoo beskytter huden samtidig, så man ikke ender med tør hud eller får andre skavanker under skægget.

Hvis du ikke vasker dit skæg, så kan du risikere at give din partner udslet, efter I har kysset. Dette skyldes bakterierne, som kan gemme sig i skægget.

Brug skægolie

Når du har været i bad og vasket dit skæg, så er det en god idé at give det en omgang skægolie. Det er det fordi det kan hjælpe skægget med at få en flot glans, men også med at få de vitaminer og mineraler, som er nødvendigt for skægget, så det kan vokse endnu flottere.

Skægolie fås i mange forskellige varianter, så det er vigtigt du finder en, som virker godt til netop dit skæg, og som din hud også tager godt imod. Noget skægolie kan faktisk bruges i hele ansigtet, og så er det en win-win situation.

Sørg for at trimme det ofte

Hvis du ønsker et flot skæg, så er det vigtigt, at du trimmer det ofte. Du skal selvfølgelig ikke trimme det helt ned, så det skal gro ud på ny, men du skal blot trimme spidserne, som var det dit hår. Ved at trimme spidserne ofte, så holder du dit skæg sundt og rask, og hjælper det med at vokse yderligere.

Er du ikke så vild med tanken om at bruge en trimmer på dit skæg, efter du har brugt længere perioder på at gro det ud, så anbefaler vi, at du tager forbi en barbershop. Her er de specialister på området, og vil med garanti kunne hjælpe dig med at få et flot skæg, som du stolt kan vise frem, selvom du har fået det trimmet lidt i enderne.

Vis alle samarbejdspartnere