Mammashop

Børn

Agerhatte 16C, 5220, Danmark

Køb den bedste babypleje til din nye baby

Er du gravid lige nu? Eller ønsker du måske at være det, så du kan være med til at sætte en fantastisk lille dreng eller pige i verden? Så kan det være en god ide at overveje at investere i nogle gode produkter til din lille nye baby, så din baby kan få den bedste babypleje, som muligt.

Selvom det selvfølgelig er vigtigt, at du både er sund og rask under hele din graviditet, er der også nogle produkter, du kan købe til baby, som kan give god babypleje. Læs med her og få lidt inspiration til, hvordan du kan give din baby den bedste babypleje.

Køb hygiejneartikler til babypleje og oplev glæden ved at give din baby god pleje.

Babymassage er et hit

Vidste du, at babyer elsker at få babymassage? Babyer har behov for berøring for at udvikle deres centralnervesystem og for at udvikle deres motoriske sans. Når du giver dit barn babymassage (eller blot rører meget ved dig barn) giver du barnet en stor kropsbevidsthed og glæden ved, at barnet pludselig kan mærke sig selv. På den måde bliver barnets motoriske sans og dets selvværd styrket og udviklet. Undersøgelser har også vist at al positiv berøring af barnet fra en forælder vil stimulere barnets vækst og gøre dem stærkere. Selvfølgelig er babymassage ikke en nødvendighed, men det er et godt redskab, hvis du synes det kan være svært at vide, hvor på barnet det især gerne vil røres ved.

Samtidig giver du også barnet noget vigtigt samvær, når du bruger tid på at give babymassage. Her kan du købe gode hygiejneartikler til babypleje. For eksempel er en god olie til babyer et must, når du skal begive dig ud i den dejlige babymassage.

De vigtigste redskaber til din babypleje

Det kan være relevant at købe nogle gode redskaber og hygiejneartikler, når du skal udføre babypleje på din baby. Hvis du stadig er gravid, kan en baby doppler være en god løsning, så du kan lytte til den søde lyd af din babys hjerte. Så kan du nemt få ro i maven og vide, at din kommende baby har det helt fint.

Det kan også være en god idé at investere i et termometer til babyer, så du kan måle deres temperatur nemt og sikkert. Små børn bliver nemlig ofte syge, og derfor kan det være en god idé at have et termometer klar.

Vis alle samarbejdspartnere