Stærk, let og mæt fra Anne Hjernøe

Af: Helse-redaktionen

Foto: Fotos fra bogen

Ny bog fra Anne Hjernøe sætter fokus på sundhed, styrke og vægttab, der holder.

Forfatter, kok, journalist og tv-vært, Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter et tv-program fik hun en storm af henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvordan hun havde gjort, og om hun havde nogen gode råd. Derfor har hun skrevet denne bog.

Om bogen:

Titel:  Ligevægt, stærk – let og mæt. 

Forfatter: Anne Hjernøe

Udgivelse: 30. april 2020

Omfang: 232 sider

Vejl. pris: 250 kr.

Forlag: Politikens Forlag.

Mange af os går i årevis og leder efter det lille trick, der vil få os til at tabe de overskydende kilo, vi så gerne vil af med. Det lille trick, som ingen har tænkt på før. Det der gør, at vi uden at ændre på vores dejlige, magelige liv pludselig opdager, at kiloene rasler af. Men er der et trick, eller er det bare hårdt arbejde, der skal til?

Ja til begge dele. I den nye bog fortæller Anne Hjernøe, hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der kickstartede et vægttabsforløb. Hvad der skete, og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder erkendelsen af, at mellemmåltider er en af de store skurke. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke været vægten alene. Hun ville gerne have en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Også disse erfaringer deler hun ud af.

Læs også: 3 bud på sprudlende hverdagskost

Anne Hjernøe kombinerer i bogen en 14-dages kostplan med 50 nye, sunde og superlækre opskrifter, et træningsprogram og en masse praktiske tips og tricks, der har virket for hende. Her får du tre håndplukkede smagsprøver.

Opskrifterne er til 1 person.

Opskrifter

Æggemuffins med ærter og spinat

Æggemuffins med ærter og spinat

Squashfritters med rodfrugtrundeller og hummus

Squashfritters med rodfrugtrundeller og hummus

Kylling i karry med blomkålsris

Kylling i karry med blomkålsris